L-kullen född 2008-05-08

<<Tillbaka>>

 

 

 

e. Zlatan Zhen Igniculus - Regnr: S21577/2006.
u. Flängan's Athena - Regnr: S21292/2006.

 

Kullens inavelsgrad är 0%.

 

 

9 Mars
Den 9 mars hämtade jag Zlatan hos Lilla Enebys kennel. När jag kom hem med honom gick jag ut på grönområdet med honom och väntade på att Thomas skulle komma ut med Bella. Zlatan hade stenkoll på vad som komma skulle, för han vände sig om och spanade efter sin snygging hela tiden. Det blev kärlek vid första ögonkastet så de hälsade och lekte lite sedan parade de direkt.

10 Mars
De parade både på morgonen och kvällen.

11 Mars
Zlatan tyckte att han hade gjort sitt och ville slippa undan från den sexgalning Bella helt plötsligt blivit. Så på eftermiddagen fick han åka hem till Sussi och Uffe igen.

29-30 Mars (Dag 20-21)
Bella kräktes på natten och var "låg" efter det.

2-3 April (Dag 24-25)
Frukostmaten var kvar i skålen vid lunch. Hon som äter på 30 sekunder i vanlig fall och aldrig har lämnat en smula kvar i skålen. Hon har intagit soffan och ser sig själv som en gudinna som ska ligga där och käka praliner och ha det bra.

4 april
Hon sorterar ut vissa bitar ur fodret som hon äter, resten lämnar hon. Definintivt läge att lägga till lite annat smått o gott. Blodpudding är smaskens.

14 april (Dag 36)
Nu har vi en riktig tuttfia. Undersidan av magen har fått en jämnare profil. Det kan inte bara vara en knubbis. Tror definitivt på valpar.

17 april (Dag 39)
Jag tycker att hon äter bättre nu och är lite alertare igen. Hon är lite piggare helt enkelt. Rör sig bättre när hon är ute och är mer intresserad av allt. Framförallt är matsuget tillbaka.

25 april (Dag 47)
Jag kände rörelser i magen för första gången :)

27 april (Dag 49)
Hon tar det lugnt när vi är ute. Hoppar inte så gärna upp i soffan, utan kontrollerar bästa stället att hoppa på först. Jag sitter med en hand på hennes mage när hon ligger i soffan och känner rörelser.

8 maj (Dag 60)
Bella äter inget på morgonen. Inte senare heller. Magen har sjunkit ner och midjan syns återigen. Hon är orolig vill sitta nära hela tiden. På eftermiddagen är det promenader som gäller. Hon har ju vankat fram länge nu, men idag är det rask promenad som gäller. Hela eftermiddagen och kvällen går vi runt, runt, runt i kvarteren. Så fort vi kommer till trappan och ska gå in börjar hon gnälla och vill vända igen. Tillslut vill jag inte längre utan går in i allafall. Ganska snart börjar hon bädda i valplådan. River sönder både lakan, handdukar och tidningspapper. Kl 22.25 kommer första valpen och 04.49 kommer den sista av åtta valpar. 2 tikar och 6 hanar. Alla mår bra!

 

Magleddies Lady

Magleddies Lillrosa

Magleddies Lucifer

Magleddies Lucas

Magleddies Lizzard

Magleddies Leonardo

Magleddies Larsson

Magleddies Lexus-Pride

 

Magleddies © 2011 • Om du vill låna något, fråga först!

www.magleddies.se