M-kullen född 2009-05-31

<<Tillbaka>>

 

e. Be Meja's Agent X - Regnr: S30610/2006.
u. Flängan's Athena - Regnr: S21292/2006.

Kullens inavelsgrad är 3.1%. (SKKs riktlinjer är max 6.25%) 

 

I väntans tider

21 Mars 2009
Den 21 mars åkte jag och min syster Agneta med Bella till Landskrona för att möta Coffee och hans jättetrevliga flock som består av matte Sara, husse Jesper och lillmatte Lova. Samt inte att förglömma lillbrorsan Adam som är en bullmastiff.

Detta var dag 8 i löpet. Bella spelade dock svårflirtad och tyckte att söta, goa Coffee skulle hålla sig på avstånd.

Den 24 Mars var vi tvungna att vända hemåt igen så då fick Coffee komma med till Västerås.

Efter ett par dagars semester så var de båda redo och den 28 mars parade de första gången! Den 29 och 30 fanns viljan men tekniken strulade =)

När de fått upp tekniken och lusten så fortsatte de att para av bara farten den 31 mars och den 1 och 2 april.

2 April

Nu packade vi in oss i bilden igen och åkte tillbaka till Landskrona med Coffee. Tack Jesper och Sara för att vi fått låna eran härliga, skuttiga, skrattande kängurupinscher.

4 Maj

Bella beter sig i mångt och mycket som hon gjorde när hon var dräktig förra gången. Hon har just nu sin äta dåligt period. Torrfodret måste kryddas med riktiga godsaker för att det ska ätas. Hon ligger i soffan och är trött mest hela tiden. Hon är väldigt gosig, vill vara nära och ha sällskap. Lilla Tuttfian =).

15 Maj

Bella är dräktig. Magen har vuxit fort i några dagar nu. Men eftersom de parade under många dagar så är det svårt att sia om hur stor magen är i förhållande till förra gången. Så nu är det 2 - 2,5 veckor kvar till nedkomst. =)

31 Maj

Bella äter har bäddat i natt så jag har vaknat hur många gånger som helst. Hon äter ingen frukost. Hela dagen består av prromenader med en flämtande hund. På eftermiddagen och kvällen föds valparna. Den åtta valpar stora kullen består av fyra tikar och fyra hanar =) Bella och valparna mår bra.
Det är Morsdag idag :)

 

 

Magleddies Madonna

Magleddies Mindy

Magleddies Mico

Magleddies Matrix

Magleddies Messi

Magleddies MostAwesome

Magleddies Misty

Magleddies Mirja

 

Magleddies © 2011 • Om du vill låna något, fråga först!

www.magleddies.se