Arkiv Två

Nu har Axas och Hugos valpar hittat sina nya hem.

Valpar födda den 28 april!!

Det har fötts 2 hanar och 4 tikar efter "Hugo" och "Axa". Valparna kommer att kunna flytta till sina nya hem den 23 juni.

Xandor's Acira "Axa"                                           Hummer vom Usdauer Hof "Hugo"

Magleddies MostAwesome - Stretto

Årets Brukshund 2013 och Årets Avelshane 2013

Stretto blev utsedd till Årets Brukshund och Årets Avelshane 2013 av

Norsk Pinscherklubb. Den killen har både "Brain och Beauty" som matte

Ane säger. Grattis Ane och Martin :)

"Acira" - Xandor's Axa

Har varit på utställning hos Svenska Hundklubben igen. Den här gången i Borlänge. Hon blev BIR med ett nytt CAC som gav henne Brons championat. Hon blev också BIG 4a!! Grattis Cathrine :)

Riwer, Diwah och Bambi

Magleddies Riwer, Magleddies Temptation, Magleddies Rubinette. Foto: Jani Oikarinen

Lite nya bilder :)

Yippis valpar är nu 5 veckor gamla

Blå hane

Grön hane

Lila hane

Röd tik

Gul tik

Rosa tik

Yippis valpar är födda!

Magleddies U-kull är tre tikar och tre hanar stor:) Alla jämnstora och fina.

Yippi är en duktig mamma och pysslar om sina små.

På fem dagar har de nästan fördubblat sin födelsevikt.

Mamma Yippi 1,5 vecka innan planerad valpning.

SE UCH Yippi vom Unteren Niederrhein!!!

Cathrine med Acira och jag med Yippi började året med att åka till utställningen MYDOG 2013 i Göteborg. Jag har aldrig varit på den tidigare eftersom jag tycker att det är lite tokigt i tid, direkt efter jul och eftersom risken är stor att väglaget är dåligt. Men i slutet av 2012 hade Agria Breeders Club en tävling där jag vann en övernattning på Gothia Towers i samband med MYDOG så då blev jag ju bara tvungen att åka :) Lördagen var rolig då Magleddies Madonna gjorde premiär i utställningsringen som 3,5 åring och hon fick en fin kritik med Excellent 2 i öppenklass och CK och sedan blev hon 3e bästa tik!!! Så skoj! Stort Grattis!! 

Yippi och Acira fick Excellent men inget ck.

På söndagen var inte Madonna med men Cathhine och jag äntrade ringen igen. Acira fick ett Excellent utan ck men Yippi hade domaren, Per Svarstad, med sig och fick Excellent 1 med ck.

Nu blev jag lite nervös eftersom ju Yippi bara saknade ett CERT till sitt Championat. Efter lite mer spring så blev hon placerad som bästa tik med CERT och CACIB. Därmed blev hon Svensk Utställnings Champion.

Jag blev alldeles darrig av lycka men fick ju lov att stanna i ringen då vi ju fick springa några varv och ställa upp oss för bedömning mot bästa hane, som var fina Pixel, Noticeable Human Nature.

Efter många överläggningar mellan domaren och hans aspirant beslöt sig domaren att tilldela Yippi BIR!!! Jag blev så glad så jag visste inte var jag skulle ta vägen :) Tyvärr kunde vi inte var kvar till gruppfinalen då vi var tvungna att hinna med tåget hem igen. Men en helt makalös helg blev det. Och så roligt att åka med Cathrine och Acira, tack snälla du för sällskapet!

C.I.B. Magleddies Mostawesome

Se Uch, No Uch, Dk Uch, NORD Uch, Int Ch (C.I.B) AD

många titlar börjar han få fina "Stretto".

I lördags gjorde han sitt första försök att få sitt sista CACIB för att erövra titeln Internationell Champion eller C.I.B. som det heter. Fina killen blev Bäst I Rasen och fick därmed sin fina titel.

Stort grattis till Ane och Martin som är så duktiga med sin kille. Jag gissar att det blir jakt på fler "arbets titlar" i framtiden ;)

23/2-12

JW-12 Magleddies Tumma Enkeli "Viivi" har varit på utställning i helgen

Hon blev 2 Bästa Tik med Reserv CERT. Stort grattis till dig Tarja! 24/2-12

I Januari tog Viivi sitt först CERT då hon blev BIM. Hon är sedan tidigare Finsk Junior Vinnare-12!

En riktigt fin tjej är hon :)

Magleddies Riwer har gjort MH

Grattis till en mycket lekfull, glad och trevlig hund, det var mycket roligt att få träffa honom, sa beskrivaren och figgarna :)

Herr Riwer hade mycket för sig i skogen idag som inte hade med MH att göra. Där hade ju varit en tik före honom så lite uppskruvad blev han direkt när han kände det, sen fick han ju en himla massa nya träd som det måste kissas på, för att inte tala om hur kul det var att bara rejsa loss på ett nytt område bland en massa trevliga människor. Fast spökena var riktigt läskiga.

Magleddies © 2011 • Om du vill låna något, fråga först!